Soutěž v požárním útoku a štafetě požárních dvojic Vinohrady
2. 10. 2024

Bližší informace

V neděli 22. 9. 2024 se na Vinohradech uskutečnila první, zahajovací soutěž 5. ročníku Brněnské ligy. Po neklidném období se na nás na závodech usmálo sluníčko a všichni tak mohli závodit naplno.

Na Vinohradské soutěži byla kromě klasického požárního útoku zařazena disciplína: Štafeta požárních dvojic. Do Brněnské ligy se v takovém případě započítávají celkové výsledky z obou disciplín.

Soutěže se účastnilo o trochu míň družstev, než v minulých letech, byli však zastoupeni závodníci od přípravky až po dorost.

Nejrychlejší mezi mladšími žáky na požárním útoku byli závodníci z Ořešína s časem 17:79 s. Štafetu dvojic zaběhlo nejlépe družstvo z Vinohrad, a to je posunulo na celkové první místo. Celkové druhé místo na soutěži vybojovali mladší žáci z Králova Pole. Třetí se umístil Ořešín.

U starších žáků se nejvíce dařilo domácím Vinohradům, které zvítězily v požárním útoku s časem 17:51 s a k vítězství přispělo i první místo ve štafetě dvojic. Celkové druhé místo si vybojovali starší žáci z Králova Pole a třetí se umístili Střelice, v Brněnské lize však třetí místo získal Ořešín.

V kategorii přípravky i dorostu se mezi sebou utkali vždy 2 domácí družstva s družstvem ze Slatiny. V přípravce i v dorostu pak zvítězili domácí Vinohrady.

Všem přejeme úspěšnou novou závodní sezónu.

Více fotografií na:

https://www.facebook.com/OSHBrno

Co je u nás nového

Starší Aktuality