Soutěž v požárním útoku na Vinohradech
24. 9. 2023

Bližší informace

V neděli 24.9. proběhla na Vinohradech druhá a zároveň poslední podzimní soutěž zařazená do Brněnské ligy. Soutěže se zúčastnilo mnoho družstev v kategoriích od přípravky po dorost.

Nejrychlejší mezi mladšími žáky byli závodníci ze Slatiny s časem16:23 s. Tímto skvělým výkonem se v Brněnské lize posunuli na druhé místo. Druhé místo na soutěži vybojovali mladší žáci z Ořešína, a tím se udrželi ve vedení Brněnské ligy. Třetí se umístily domácí Vinohrady a v Brněnské lize se nacházejí na průběžném třetím místě.

U starších žáků se nejvíce dařilo domácím Vinohradům, které zvítězily s časem 14:57 s a v Brněnské lize se aktuálně nacházejí na druhém místě. Dva body dle pravidel ligy na soutěži vybojovali starší žáci z Ořešína, a tím se stejně jako mladší žáci udrželi ve vedení Brněnské ligy. Tři body si ze soutěže odnáší starší žáci z Králova Pole a společně s Chrlicemi a Slatinou se dělí v Brněnské lize o průběžné třetí místo.

V kategorii dorostu se domácím Vinohradům také dařilo a zvítězily s časem 21:17 s, což je v Brněnské lize posunulo na průběžné druhé místo. Na druhém místě se umístili dorostenci z Chrlic, a tím se udrželi ve vedení Brněnské ligy. Třetí místo jak na závodech, tak v Brněnské lize patří dorostencům ze Slatiny.

Fotky ze soutěže: https://photos.app.goo.gl/8JeVoYeweYMNWW4Z

Co je u nás nového

Starší Aktuality