Soutěž v požárním útoku ve Slatině a vyhlášení Brněnské ligy
24. 6. 2023

Bližší informace

V sobotu 24. června se v brněnské Slatině konal poslední závod této sezóny v požárním útoku. To také znamenalo, že se rozdělovaly poslední body do Brněnské ligy. Jelikož některá družstva od sebe dělilo jen několik málo bodů, tak sobotní závody mohly finálním pořadím pěkně zamíchat. Napětí by se dalo krájet a důležitá nakonec byla každá sekunda. Stejně jako na předchozích závodech i tady jsme mohli vidět výkony našich nejmenších závodníků z přípravky.

Nejprve se podívejme, jak dopadl samotný závod.

V kategorii přípravky svoje síly změřilo 5 družstev. Nejrychleji požární útok zaběhlo družstvo z Vinohrady A s časem 30:97 s. Na druhém místě skončily Vinohrady B a třetí se umístila Slatina A.

V kategorii mladších žáků soutěžilo 15 družstev. Nejrychlejší bylo družstvo Ořešína s výsledným časem 17:26 s. Na druhém místě skončila domácí Slatina B a třetí se umístilo Královo Pole B.

V kategorii starších žáků bojovalo 9 družstev. Na prvním místě se umístilo družstvo Vinohrady C s časem 14:96 s. Druhé místo obsadily Vinohrady A a třetí místo patřilo Ořešínu.

První místo v kategorii dorostu získaly Vinohrady, druhé místo Chrlice a třetí místo obsadila domácí Slatina.

Všem moc gratulujeme!

A jak tedy vše ovlivnilo výsledky Brněnské ligy a kdo se pro letošní rok umístil na stupních vítězů?

Kategorie mladší žáci:

1. Ořešín

2. Vinohrady A

3. Slatina A

Kategorie starší žáci:

1. Vinohrady A

2. Ořešín

3. Chrlice

Kategorie dorostu:

1. Vinohrady

2. Chrlice

3. Slatina

Všem účastníkům Brněnské ligy děkujeme za celoroční snažení a vítězům moc gratulujeme.

Věříme, že příští sezóna Brněnské ligy přinese další zajímavé souboje o co nejlepší umístění a budeme svědky nových rekordních časů v požárním útoku.

Co je u nás nového

Starší Aktuality